Nieuwe renault captur IEDEREEN STIL ZIJN

Problemen met of vragen over je auto?

Wij steunen je, door Dickens en dun!

Een persoonlijke service op maat bieden we niet enkel vooraf aan bij de verkoop, maar ook achteraf, op alle mogelijke vlakken. Vanuit Hoogstraten en omstreken kan je bij ons terecht voor:

SERVICE EN ONDERHOUD

Efficiënte service en grondig onderhoud aan een transparante prijs, daar staan we voor. Minder tussenkanalen bij ons, dat betekent minder gedoe voor jou.

DIAGNOSE

Technisch geschoold personeel met een imposante knowhow stelt de juiste diagnoses, of het nu om een Renault / Dacia gaat, of om een ander merk.

CARROSSERIEWERK

Blikschade? Maak van je wagen weer een blikvanger en laat hem bij ons onder handen nemen. In ons uitgebreid werkatelier kunnen we zowat alle euvels verhelpen.

DEPANNAGE

Als je autopech hebt, slepen wij je er wel door met onze depannagedienst. Of je nu in Hoogstraten, Turnhout, Rijkevorsel, Merksplas of in de ruimere omgeving staat.

BANDENOPSLAG

Nood aan een plek om je winter- of zomerbanden tijdelijk op te slaan? Geef ons een seintje en we zien wat we voor je kunnen betekenen.

CARWASH

Aan onze eigen carwash maken we weinig woorden vuil, want de kwaliteit spreekt voor zich. Voor je ’t weet staat je wagen daar te blinken! En jij ook.

Onze visie op service

Bij Garage Dickens willen we vooral transparant zijn en een totaaloplossing bieden aan klanten. Onze mecaniciens zitten niet verstopt in de garage: ze staan je te woord en zorgen voor heldere, rechtstreekse communicatie. Daardoor wordt het serviceproces een pak efficiënter en worden onze prijzen rechtvaardiger. We zijn niet alleen zelf zo overtuigd van ons eigen kunnen; ook zowat alle verzekeringsmaatschappijen erkennen de ongenaakbare expertise van onze garage. Zo’n vertrouwen moet je verdienen van hen. En dat vertrouwen willen we ook verdienen van jou.

Kortom - onze troeven?

Een totaaloplossing voor service na verkoop, met de meest toegewijde en talentvolle technici. Je auto is bij ons in goede banden en handen, altijd en overal.
Garage Dickens
Hoogstraten