Zoek je een garage of carrosserie in de buurt van Westmalle?

Ontdek garage Dickens

Meer dan 30 jaar lang een gevestigde waarde in de regio. Vanuit Hoogstraten en omstreken kan je bij ons terecht voor:

SERVICE EN ONDERHOUD

Efficiënte service en grondig onderhoud aan een transparante prijs, daar staan we voor. Minder tussenkanalen bij ons, dat betekent minder gedoe voor jou.

DIAGNOSE

Technisch geschoold personeel met een imposante knowhow stelt de juiste diagnoses, of het nu om een Renault / Dacia gaat, of om een ander merk.

CARROSSERIEWERK

Blikschade? Maak van je wagen weer een blikvanger en laat hem bij ons onder handen nemen. In ons uitgebreid werkatelier kunnen we zowat alle euvels verhelpen.

DEPANNAGE

Als je autopech hebt, slepen wij je er wel door met onze depannagedienst. Of je nu in Hoogstraten, Westmalle of in de ruimere omgeving staat.

BANDENOPSLAG

Nood aan een plek om je winter- of zomerbanden tijdelijk op te slaan? Geef ons een seintje en we zien wat we voor je kunnen betekenen.

CARWASH

Aan onze eigen carwash maken we weinig woorden vuil, want de kwaliteit spreekt voor zich. Voor je ’t weet rijd je blinkend terug naar Westmalle.

Openingsuren
Ma- Vr: 8u - 12u / 13u - 18u30
Zat: 8u - 12u / 13u - 16u
Adres
Sint Lenaartseweg 44b
2320 Hoogstraten
Afspraak & proefrit
info@dickens.be
03 314 81 50

Onze garage of carrosserie is gemakkelijk bereikbaar vanuit Westmalle!

Garage & Carrosserie

Zoek je een garage in de buurt van Westmalle? Op zoek naar een Renault of Dacia wagen? Nood aan een carrosserie oplossing? Rijd je graag met een tweedehandswagen terug naar Westmalle?

Wij helpen je graag verder!